Onze diensten

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of bouwt u uw eigen huis? We denken graag met u mee. Heeft u behoefte aan extra ruimte buiten middels een nieuwe garage, schuur, tuinhuis, serre of overkapping? We maken het volledig van hout, of leveren de houten onderdelen die in het metselwerk worden ingepast. Of wilt u de ruimte binnen optimaal benutten? Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van uw zolder middels schuifdeurkasten, dakramen of lichtkoepels. Met beide creeërt u extra woonruimte.

Renovatie

Met een aantal ingrepen voldoet uw woning of bedrijf weer aan de eisen en het comfort van deze tijd. Van het vervangen van kozijnen, het plaatsen van dubbel glas, het plaatsen van nieuwe houten luiken, het renoveren of vervangen van een dakkapel tot mooi aftimmerwerk middels plinten of een architraaf. Alles geheel in de stijl die u wenst, passend bij de woning. Uw oude woning voldoet weer aan de eisen en het comfort van tegenwoordig, hoogwaardig afgewerkt, mooi én energiezuinig.

Verbouwingen

Het verbouwen van uw woning of bedrijf is vaak een ingrijpend project, aangezien er meer bij komt kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het verbouwen van een aanbouw of garage tot woon- of werkruimte. Plafonds worden verlaagd en voorzien van goede isolatie, voorzet- of tussenwanden delen de ruimte anders is, en ook deuren worden opnieuw geplaatst, zodat de ruimte fraai en goed geïsoleerd is. In overleg kunnen wij dit geheel voor u verzorgen, van het verplaatsen van leidingen tot nieuw metselwerk of schilderwerk.

Overig timmerwerk

REJA Timmerbedrijf verzorgt tevens constructief timmerwerk. Denk hierbij aan

  • Bekistingstimmerwerk voor het storten van beton
  • Timmerwerk voor dak- en wandconstructies
  • Houtskeletbouw
  • Afbouwtimmerwerk
  • Koofconstructies
  • Schuttingen